“Bij ieder personeelsvraagstuk de juiste oplossing”

Ieder jaar leggen organisaties doelen vast, worden er afspraken met elkaar gemaakt en plannen geschreven. Veel tijd en inspanning wordt gestoken om deze plannen te vertalen naar de medewerkers en de organisatie. En daarbij is het belangrijk om de medewerkers op een juiste manier in te zetten om op deze manier de meeste toegevoegde waarde te benutten.

Wanneer een organisatie gaat groeien of veranderen komen er steeds meer vragen op HR gebied. Soms zijn dit lastige personeelsproblemen, zoals een ontslagzaak, re-integratie van een zieke medewerker, frequent ziekteverzuim, een slecht functionerende medewerker, onrust op de werkvloer.

AJM plus pakt deze personeelsvraagstukken graag op. Wij denken mee op operationeel, tactisch en strategisch niveau en zorgen voor een praktisch HR-beleid. Dit doen wij op projectmatige basis, maar ook voor een vast aantal uren per week, maand of kwartaal.

Werkwijze

“wij houden van korte lijnen”

Als klant kunt u rekenen op een open, flexibele, professionele en een persoonlijke benadering. Wanneer u overweegt gebruik te maken van de diensten van AJM plus volgt altijd eerst een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we wat u als klant van ons verwacht. Vervolgens brengen wij een offerte uit op basis van de door u gewenste diensten. Samen met u wordt vooraf bepaald hoeveel uur AJM plus zal besteden aan een project. Tussentijds koppelen wij altijd aan de klant terug hoe de opdracht verloopt. Dat doen wij aan de hand van actielijsten. Wij houden de klant per mail en/of mondeling op de hoogte van de voortgang van het project.

Korte lijnen en pragmatisch te werk gaan, daar houden wij van.