Wat is mijn Authentieke kern?

Samen op zoek naar je authentieke kern, wie ben je? Op zoek naar antwoorden op vragen zoals: in hoeverre ben je jezelf en ken je jezelf? Handel je vanuit je eigen drijfveren? Neem je de verantwoordelijkheid, heb je de regie over je eigen handelen en wanneer neem je de leiding. Het doel hiervan is om volledig vanuit jezelf te voelen en te handelen.

In overleg met jou maken wij gebruik van een tweede coach, namelijk het PAARD.

Een paard is gevoelig voor duidelijkheid, sympathie en (opr)echtheid. Een paard is zeer objectief in het spiegelen van iemands houding en gedrag. Hoe goed je ook bent in het verbergen van je gevoelens, je lichaam blijft je werkelijke gevoelens uitzenden. Deze gevoelens vanuit je authentieke persoonlijkheid registreert het paard en hij spiegelt deze onbevooroordeeld terug aan jou. De vertaalslag van hetgeen het paard aan jou teruggeeft, wordt gemaakt door de coach.

Ieder coachingstraject bestaat uit een aantal gesprekken. Gezamenlijk bepalen wij het aantal en de frequentie. Daarnaast stemmen wij af waar de coaching gaat plaatsvinden.

Stuur een mail als je meer wilt weten over de coachingstrajecten? Dan nemen wij contact met je op.

 

12014_500903749964774_1656252948_n

De coach

Arjan Meegdes is specialist als het gaat om het spiegelen van het gedrag van mensen. In een veilige omgeving vertaalt hij op een prettige en professionele wijze wat er gebeurt in de interactie met het paard. Met waardering en respect voor de kandidaat laat hij de cursist op een praktische en directe manier ervaren hoe hun gedrag, houding en communicatie overkomt.